NITTY-GRITTY Komplet za ročno čiščenje varov PICK & CLEAN

Šifra izdelka: PICK & CLEAN
NITTY Komplet za ročno čiščenje varov PICK & CLEAN

PICK & CLEAN je primeren za uporabnike, ki morajo opraviti delo na strukturah iz nerjavnečega jekla, ki so že nameščene ali strukture, ki so v bližini morja (klopi, ograje, napeljave, čolni, itd.), in za uporabnike, ki iščejo ekonomsko in ekološko rešitev za tradicionalno čiščenje nerjavnečega jekla z geli.

PICK & CLEAN je povsem preprost za uporabo: samo uporabite PICK krpico na zvarih iz nerjavečega jekla, ki jih je treba očistiti, počakajte nekaj minut (čas je odvisen od kakovosti zvarov in zunanje temperature) in jo odstranite; zvar bo čist in nazaj svoje naravne barve.

Zatem le poškropite s CLEAN tekočino, ki deluje kot nevtralizator in zaviralec korozije. Po odstranitvi CLEAN tekočine s suho krpo, bo jeklo čisto in brez oksidov.

Postopek je hitrejši kot z uporabo gelov, brez škodljivih tekočin, se lahko uporablja brez tveganja negativnih vplivov na okolico, še bolj pomembno, PICK & CLEAN ne zahteva izpiranja, tako da je povsem EKOLOŠKO!

Komplet vsebuje:

  • Trak za čiščenej varov 4cm x 25m
  • 1l nevtralizacijska tekočina INOX FIT (Varnostni list)
  • Pršilka
  • Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Redna cena brez DDV: 37,50€
Redna cena z DDV: 45,76€
Akcijska cena z DDV: 41,18€